Speciális tevékenységek

Privát órákon az alábbi speciális területeken tudok Neked segíteni.  

Stresszoldás

Felgyorsult világunkban, sokszor csak arra vágyunk, hogy minden ingertől mentesen, teljes nyugalomban, egymagunk lehessünk. Segítek a leghatékonyabb stresszoldó technikákkal, hogy ez a vágyott nyugalom a mindennapjaid szerves részévé válhasson.

Meditáció

Legfőbb célja a tapasztalati önismeret fejlesztése. Ha fellélegeznél és erőre kapnál a mindennapok vágtájában. Ha szeretnéd megérteni, hogy mi történik veled és mi lesz a jó lépés a következő élethelyzetben. A meditáció a külvilágtól független, öntapasztalás általi önismeretet nyújt számunkra.

Várandósság utáni regeneráció

Hangsúlyt fektet a szülés utáni regenerálódásra, a kritikus testrészek formálására. Sokkal könnyebben veszed majd az anyasággal járó fizikai kihívásokat és visszanyerheted a várandósság előtti alakodat. Akár már a 6 hetes kontroll után jöhetsz is.

Gerinctorna

Az ülő életmód és a hosszan tartó inaktivitás következtében kialakuló fájdalmak, diszharmóniák esetén.

Légzésterápia

A stresszkezelés egyik legjobb módszere, mely mindig "kéznél van". Gyakorlatanyaga felszabadítja a légzésben résztvevő izmokat, így segíti a helyes testtartás kialakítását. Garantáltan több energiához, frissességhez juthatsz, amely hozzájárul a stresszmentesebb élet megéléséhez. 

Táplálkozási konzultáció

A modern táplálkozás alapjaiban, egészségügyi kihívásokhoz kapcsolódó funkcionális étrendi protokollokkal (hormonális és emésztőrendszeri problémák esetén), valamint laborvizsgálatok kiértékelésével kapcsolatban tudok segíteni. 

Stretching

Cél, hogy újra rugalmasnak, könnyednek érezd magad. A testtartásod és mozgásod fiziológiás, harmonikus legyen.

Alakformálás

Nekünk nőknek örökös kérdéskör az alakunk formálása. Figyelembe veszem, milyen életszakaszban jársz, a ciklusod mely periódusában edzünk együtt. Segítek életmódbeli és étkezési tippekkel is.

Kismama torna

Ha a várandósság alatt is szeretnéd megőrizni a kondíciódat és felkészülnél a könnyedebb szülésre. Nem fog fájni a hátad, a várandósság könnyű, a szülés pedig gyorsabb és kevés fájdalommal járó lesz. 

Köpölyözés

Egy manuális, lazító technika a kötőszövet kezelésére. Bizonyítottan hatékony többek között krónikus deréktáji-, nyak-, vállfájdalmak, térdízületi problémák, hegek kezelése során. Javítja a vér- és nyirokkeringést, csökkenti a gyulladást, növeli az ízületi mozgástartományt, segít a cellulit kezelésében, feszesíti a bőrt.

Kinesio-tape

Egy vékony rugalmas bőrre ragasztható latex mentes pamutszalag, ami sokrétűen segít. Pl.:
sportsérülés, ficam, húzódás, túlfeszült, görcsös izmok, korlátozott ízületi mozgások, derék-, hát-, nyak-, fejfájások, tenisz-, golfkönyök, tartásjavítás, mozgásszervi műtéteket követő rehabilitáció során.

Flossing

Egy speciális gumiszalaggal végzett kompressziós terápia. Fő célja a mobilitás növelése, a fájdalom csillapítása és a szöveti letapadások oldása. A szalaggal körbetekert izmokkal, ízületekkel, kötőszövettel speciális gyakorlatokat végezhetsz, akut vagy krónikus fájdalmak esetén.

Hengerezés

SMR henger egy kemény habszivacs henger a kötőszövet lazítására. Egy kompressziós önmasszírozó eljárás, mely oldja az izomfeszültségeket, izomgörcsöket. Segíthet a jobb minőségű mozgás és a jobb teljesítmény elérésében, valamint felgyorsítja a regeneráció folyamatát és enyhíti az izomlázat.

Intim torna

Egy torna, mely a belső szerveidre, a hormonháztartásodra és a lelki világodra is hangsúlyt fektet.
A medencealapi izmok kívülről láthatatlanok, kosárként támasztják-tartják a hasüreg belső szerveit és gondoskodnak az altesti nyílások, a húgycső, a hüvely és a végbél zárásáról, valamint a záróizmok akaratlagos működtetéséről.