Szolgáltatások

Privát óra

Egyéni órákon a figyelmem csak rád összpontosul. Javítok, magyarázok, segítek. Eredményesen, gyorsan haladunk, a legtöbb tudást itt tudom átadni egyéni igényeidnek megfelelően.

Páros edzés

Ugyanúgy személyre szabott edzésprogramot kapsz, de együtt mozoghatsz egy családtagoddal, baráttal, akivel kölcsönösen tudjátok motiválni egymást.  Energikusabbak lesznek az órák, megtaláljátok  a kihívásokat és garantáltan jól érzitek majd magatokat.

Trió edzés

3 fős órán is figyelembe veszem az egyéni kompetenciáidat és célodat, miközben megoszthatod a mozgás nyújtotta örömöt akár a barátaiddal, akár a családtagjaiddal. Egy igazi élmény lesz.

Táplálkozási konzultáció

A modern táplálkozás alapjaiban, egészségügyi kihívásokhoz kapcsolódó funkcionális étrendi protokollokkal (hormonális és emésztőrendszeri problémák esetén), valamint laborvizsgálatok kiértékelésével kapcsolatban tudok segíteni. 

Csoportos edzés

Neked való a csoportos mozgás, ha inspirál, hogy nem egyedül mozogsz, ha keresed a kihívásokat, ha meg szeretnéd tapasztalni a közösség együttes energiáit, ha egy támogató közegre vágysz. Maximum 8 fős órákon a közösségi élményt és a szakmai figyelmet is megkapod.